mesazhi përkthim

Informatat këtu është përkthyer nga materiale të gjuhës angleze për të arritur sa më shumë të jetë e mundur (Mateu 24:14, 28:. 19-20 Ndërsa përkthyesit janë të kujdesshëm për të përkthyer si duhet, pasi ata zakonisht nuk janë anëtarë të Kishës vazhdueshëm të Perëndisë, e kuptojnë se mund të ketë disa keqinterpretime të informacionit. Nëse diçka nuk duket e drejtë ose është e paqartë, ju lutemi të konsultoheni me burimin origjinal në anglisht, në www.ccog.org.

бәлки тормышыгызда нәрсәдер җитмәгәндәй

1. Башка сезне һәрчак хәлдә калдырамы?

2. мөнәсәбәтләрегез өстән-өстән генә һәм бушмы?

3. сездән өстен булырга омтылган кебекме шулай

икән?

4. котылу юлы! Гайсә әйтте яхшы көтүче

сарыкларымны?

5. соң нәрсә белергә телисезме нәрсәләр өчен

генә яшәүдән

6. елисезме гәр шулай икән айсә әсих котылу юлы!

айсә әйтте…

7. ышанган кеше үлсә дә яшәячәк

 

бәлки тормышыгызда(Abellen) Gospel of the Kingdom of God

 

Misteri i Panit të Zotit

Përmbajtja
1. Plani i Zotit është një mister për shumicën
2. Pse Krijimi? Pse njerëzit? Pse Satanai? Çfarë është e Vërteta? Cilat janë
Misteret e Pushimit dhe Mëkatit?
3. Çfarë mësojnë fetë e botës?
4. Pse i lejon Perëndia vuajtjet?
5. Pse ju krijoi Zoti?
6. Ekziston një plan afatgjatë
7. Komentet përmbyllëse
Më shumë informacion

 

Misteri i Panit të Zotit

Ungjilli i Mbretërisë së Zotit

Pse njerëzimi nuk mund të zgjidhë problemet e tij?
A e dini se gjërat e para dhe të fundit që tregon Bibla që Jezui predikoi në lidhje me ungjillin e Mbretërisë së Perëndisë?
A e dini se Mbretëria e Perëndisë ishte theksi i apostujve dhe i pari që i ndoqi ata?
A është Mbretëria e Zotit personi i Jezuit? A po jeton mbretëria e Zotit Jezus tani në jetën tonë? A është Mbretëria e Zotit një lloj mbretërie aktuale e ardhshme? A do ta besoni atë që mëson Bibla?
Farë është një mbretëri? Whatfarë është Mbretëria e Zotit? Teachfarë mëson Bibla? Didfarë mësoi kisha e hershme e krishterë?
A e kupton se fundi nuk mund të vijë derisa Mbretëria e Perëndisë t’i predikohet botës si dëshmitare?

Link: Ungjilli i Mbretërisë së Zotit

Ju duhet të respektojë Ditët e shenjtë e Perëndisë ose Festat Djallëzor?

Ditët e Shenjta vs Holidays Populloret E grupeve të shumta që pretendojnë krishtërim, pothuajse të gjithë të respektojnë disa festave ose ditëve të shenjtë. Nëse ju respektojnë ditët e shenjta të Perëndisë apo pushimet talentuar? Ajo duket si një pyetje e lehtë me nj

Ju duhet të respektojë Ditët e shenjtë e Perëndisë ose Festat Djallëzor?

Ungjilli i Mbretërisë së Perëndisë

A ka njerëzimi të ketë zgjidhje?

Bota përballet me shumë probleme.

Shumë njerëz janë të uritur. Shumë njerëz janë të shtypura. Shumë njerëz përballen me varfërinë. Shumë vende janë në borxhe të rënda. Fëmijët, duke përfshirë edhe ato të palindur, të përballet me abuzimet. sëmundje të drogës-rezistente të bëjnë shumë mjekë. qytetet e mëdha

industriale kanë ajër shumë të ndotur të jenë të shëndetshme. Politikanët ndryshme kërcënojnë luftë.Sulmet terroriste të mbajtur të ndodhë.

Ungjilli i Mbretërisë së Perëndisë

Ku është Kisha e vërtetë e krishterë sot?

Të cilën Kisha do të vazhdojë?

Mijëra kishave dhe miliarda njerëzve

Ka mijëra e grupeve me dallimet e mëdha doktrinore që pretendojnë të jenë pjesë e kishës së Krishtit. Shumë prej tyre janë seriozisht duke folur për unitetin ekumenik. Dy miliardë njerëz besohet të jenë pjesë e këtyre kishave. Është një kishë masiv kisha e vërtetë të krishterë?

Ku është Kisha e vërtetë e krishterë sot?