“Noul partid politic format pentru a lupta împotriva agendei homosexualilor”

“Noul partid politic format pentru a lupta împotriva agendei homosexualilor”

Logo-ul Noam party (Wikipedia)))

COGwriter

Știri de ultimă oră Israel a raportat următoarele:

Noul partid politic format pentru a lupta împotriva agendei homosexualilor

Nu te culca cu un bărbat în timp ce te culci cu o femeie; este o urâciune. Leviticus 18: 22 (Biblia Israelului™)

17 iulie 2019

Un nou partid politic a fost format pentru viitoarele alegeri din 17 septembrie pentru cel de-al 22-lea Knesset. Partidul, Noam( pleasantism) a fost înființat printre altele pentru a combate agenda LGBT finanțată din străinătate care și-a croit drum în sistemul educațional israelian și încearcă să modeleze cultura țării. Motto – ul lor este”o națiune normală pe pământul nostru.”

Fondatorii partidului includ Yigal Cnaan, un fost pilot de vânătoare, Ariel Shachar, un high-tech expert, Rabinul Itai Halevy, rabinul din Migron oameni, și Rabinul Dror Aryeh.

Ca răspuns la încercarea agențiilor finanțate de străinătate de a seculariza țara, partidul a emis o declarație în care afirma: “majoritatea națiunii Israel vrea ca nepoții lor să fie evrei. Vor ca fiii lor să căsătorească femei și fiicele lor cu bărbați. Partidul Noam a fost format pentru a declara ceea ce este evident-pentru a începe să acționeze în interesul majorității națiunii israeliene.”

Ei au lansat, de asemenea, un video… puteți vedea o familie îndreptându-se spre sondaje doar pentru a fi abordată de activiștii gay “drepturi” fluturând semne care spun ” copiii nu au nevoie de mame.”Odată ce intră în centrul de votare, pot fi văzuți scriind dorințe pe biletele lor de vot. Unul spune, ” Sper ca fiul meu să se însoare cu o femeie.”

Youtube și-a retras videoclipul spunând că “a încălcat termenii Youtube de Service.” https://www.breakingisraelnews.com/133549/new-political-party-formed-fight-against-gay-agenda/

Da, trebuie să te aștepți la asta dacă un copil se căsătorește cu o femeie. Și da, copiilor le e mai bine cu o mamă și un tată.

Desigur, nu doar YouTube dorește să cenzureze libertatea religioasă de exprimare. Agenda LGBTQ este condusă de guverne și alte organizații din întreaga lume-practic realizată cu sprijinul mass-mediei principale din Vest. Prin urmare, chiar și în Israel, bănuiesc că presa nu va sprijini agenda Anti-LGBTQ a partidului Noam.

Mai aproape de casă (locuiesc în California), luna trecută zeci de parlamentari din California au făcut un pas pentru a înăbuși discursul religios împotriva diferitelor aspecte ale moralității sexuale cu ACR-99:

37 de parlamentari din California încearcă să treacă de ACR-99, ceea ce ar face predicarea întregii opinii biblice împotriva LGBTQ + oameni o crimă

California Deputat Evan Scăzut și trei duzini de alți parlamentari sunt presiuni pentru ACR-99 rezoluție în adunarea de stat, comisia Judiciară care vizează spun liderii religioși din California ceea ce ei ar trebui să predice de la amvon.

Atacurile asupra creștinismului în America vin atât de repede și atât de des acum încât este aproape imposibil să ții pasul cu totul în același timp. Dar pe scurt, pendulul oscilează în direcția opusă celei a unei națiuni fondate pe creștinism și Biblie, unei națiuni care respinge și persecută creștinismul și Biblia. 19/06/19 https://www.nowtheendbegins.com/california-lawmakers-trying-to-pass-acr-99-make-preaching-bible-to-lgbtq-people-a-crime/

Congresmanul din California Evan Low și alte trei zeci de parlamentari sunt împingând o rezoluție în Comitetul Judiciar al Adunării de stat, care este destinat să spună liderilor religioși din California ceea ce ar trebui să predice de la pulpits lor.

Consiliul de familie din California raportează că rezoluția simultană a Adunării 99 (RTAS 99) numește ” consilieri, pastori, lucrători religioși, educatori și instituții cu “o mare influență morală” pentru a opri perpetuarea ideii că ceva este în neregulă cu identitatea LGBT sau comportamentul sexual. ACR 99 condamnă, de asemenea, încercările de a schimba atracția nedorită de persoane de același sex sau confuzia de gen ca fiind “lipsit de etică”, “nu dăunător” și care duc la rate ridicate de suicid. …

O coaliție de consilieri profesioniști, medici, avocați și organizații non-profit a semnat, de asemenea, o scrisoare subliniind inexactitățile rezoluției și amenințările sale la libertatea de bază. “Oamenii trebuie să aibă libertatea de a urmări ceea ce le aduce adevărata fericire și bucurie. ACR 99 încearcă să separe oamenii de propria cale spre fericire”, scrie Coaliția.

Scrisoarea continuă să furnizeze dovezi că convingerile tradiționale nu sunt cauza unor rate ridicate de suicid în rândul celor care se identifică drept LGBT. El observă: “organizațiile profesionale sunt de acord că atracția de același sex și disforia de gen nu sunt pur și simplu cauzate biologic, ele de multe ori se schimbă.”Și” contrar reprezentărilor greșite, terapeuții care sunt deschiși la scopul schimbării clientului au folosit practici care nu-neplăcute, bine stabilite și tratamente bazate pe dovezi pentru traume și dependențe folosite de terapeuții profesioniști din întreaga lume.”06/18/19 https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2019/june/ca-lawmakers-trying-to-force-pastors-to-preach-pro-lgbt-sermons

Realitatea este că a fi homosexual este un stil de viață nefericit. Este, de asemenea, împotriva învățăturilor biblice privind moralitatea.

Acest lucru trebuie subliniat de liderii religioși.

Desigur, California și YouTube parlamentarii nu sunt singuri în căutarea cenzurii.

Locuri ca Amazon au tras unele cărți din platformele lor care învață homosexualii se pot schimba:

Într-o mișcare foarte tulburătoare, Amazon a eliminat cărțile Dr.Joseph Nicolosi, psihologul pe care criticii l-au numit “tatăl terapiei de conversie.”Cu alte cuvinte, pentru a spune că orientarea sexuală nu este înnăscută și imuabilă, iar această schimbare este posibilă, cărțile doctorului Nicolosi ar trebui interzise.

Acest lucru duce la întrebarea logică: va interzice Amazon Biblia în continuare? Nu e nici o hiperbolă aici.

La urma urmei, Biblia este cea care condamnă relațiile de același sex și Biblia este cea care vorbește despre cei care au practicat odată homosexualitatea, dar nu o mai fac (vezi 1 Corinteni 6: 9-11). Acești oameni, astăzi, ar fi cunoscut sub numele de ” ex-gay.”Și a fost munca Dr. Nicolosi toată viața lui pentru a ajuta oamenii cu atracții nedorite de același sex.

De ce, atunci, amazon interzice cărțile sale, dar continuă să vândă Biblia, care oferă fundațiile teologice pentru munca științifică a Dr. Nicolosi?

La urma urmei, criticii gay ai Bibliei se referă la așa-numitele “pasaje zgomotoase”, referindu-se la versetele care au fost folosite pentru a vorbi împotriva practicii homosexuale. Dacă aceste versete, atunci, au adus un astfel de prejudiciu comunității gay, de ce nu ar trebui cartea conținând aceste versete să fie interzis? 07/05/19 https://www.wnd.com/2019/07/will-amazon-ban-the-bible-next/#UEqAB2zsGpoJRA5C.99

Ia în considerare următoarele în legătură cu textul ex-gay? Un studiu Longitudinal al schimbării religioase mediat în orientarea sexuală:

Este posibil să fie un ex gay?

Stanton L. Roy și Mark A. Yarhouse prezintă cercetări științifice sociale privind homosexualitatea, menite să răspundă la întrebări.:

Pot cei care primesc psihoterapie cu informații religioase să experimenteze o schimbare în orientarea lor sexuală?

Sunt aceste programe dăunătoare participanților?

Rezultatele arată că rezultatele pentru acest tip de psihoterapie informat religios sunt similare cu rezultatele terapiei pentru alte probleme psihologice. Astfel de programe nu par a fi dăunătoare în medie pentru indivizi. https://www.ivpress.com/ex-gays acceso 07/03/18

Rețineți că gay conversie terapie este aproape la fel de eficace ca alte psychopedagogic consiliere, astfel încât ar trebui să psychopedagogics fi interzis dacă acestea nu sunt mai eficiente decât cărți care să încurajeze homosexuali să se schimbe?

Anul trecut, am avertizat că unii ar lua în considerare interzicerea Bibliei și chiar a făcut un videoclip despre asta.:

15: 00

Să interzici Biblia?

Putem vedea o interzicere a Bibliei sfinte în America de Nord? Au existat interdicții parțiale propuse și implementate de oficiali guvernamentali în Canada? Vreun politician American consideră că orice învățătură biblică este frauduloasă și, prin urmare, interzicerea acesteia nu este o încălcare a Primului amendament la Constituția Statelor Unite? Există riscuri asociate cu AB 2943? Avem politicieni ca Hillary Clinton și California Assemblyman al Muratsuchi care cer schimbarea credințelor religioase de lungă durată și “evoluția cu vremurile”? Dar Jude 1: 3 și 2 Timotei 3: 14? Există profeții biblice despre a nu putea auzi cuvântul lui Dumnezeu? Am putea vedea mai multe restricții pentru a explica învățăturile Bibliei pe Internet și alte forme de mass-media? Care sunt unele dintre versetele pe care mai multe persoane din guvern nu doresc să fie făcute publice? Dr. Thiel furnizează date cu privire la aceste probleme și mai mult.

Iată un link: interziceți Biblia? https://www.youtube.com/watch?v=hQZpi4DveAE

Din păcate, ne apropiem de un moment în care se crede că interzicerea Bibliei ar fi benefică.

Deși Statelor Unite le place să acționeze ca și cum ar fi Bastionul libertății de exprimare și al libertății religioase, se propun din ce în ce mai multe restricții.

Biblia avertizează împotriva ridicării despisers of good (care este ceea ce interdicțiile de pe YouTube, Amazon, și altele demonstrează) în ultimele zile:

1 dar să știți acest lucru, că în ultimele zile vor veni vremuri periculoase.:

2 fiindcă oamenii vor fi iubiți de ei înșiși, iubitorii banilor, mândri, mândri, blasfemiatori, neascultători față de părinți, nerecunoscători, nelegiuiți.,

3 fără afecțiune, implacabil, calomnios, fără autocontrol, brutal, dispretuind binele,

4 trădători, încăpățânați, mândri, iubitori de plăceri înaintea lui Dumnezeu.,

5 având înfățișarea milei, dar negându-i puterea. Ei întorc spatele oamenilor,

6 fiindcă dintre aceștia sunt cei care intră în case și fac captivi pe femeile naive, încărcate de păcate, cărate de diverse pofte.,

7 învățând întotdeauna și nu pot ajunge niciodată la cunoașterea adevărului. (2 Timotei 3: 1-7)

Aceia dintre noi care susțin ideea că sexul ar trebui să fie doar între un bărbat căsătorit cu o femeie sunt considerați a avea “o îngustare neplăcută a minții” de către susținătorii mișcării LGBTQ.

În plus, mulțimea care sprijină agenda LGBTQ nu dorește ca oamenii să creadă următoarele:::

9 nu știți că cei nedrepți nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu? Nu te lăsa păcălit. Nici curvarii, nici idolatrii, nici adulterii, nici homosexualii, nici sodomiții.,

10 nici hoți, nici invidioși, nici bețivi, nici revileri, nici escroci vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu.

11 și unii dintre voi au fost așa. Dar ai fost spălat, dar ai fost sfințit, dar ai fost justificat în numele Domnului Isus și prin Duhul Dumnezeului nostru. (1 Corinthians 6: 9-11)

Biblia nu numai că avertizează că homosexualitatea, lesbianismul și travestismul sunt greșite, dar îi condamnă și pe cei care tolerează toate formele de imoralitate sexuală. :

5 o femeie nu va pune pe nimic care este vanitate față de un bărbat, nici nu va pune un bărbat pe haina unei femei; pentru că fiecare care face acest lucru este o urâciune pentru Domnul Dumnezeul tău. (Deuteronom 22: 5)

24 de aceea Dumnezeu le – a dat de asemenea la ticăloșie, în poftele inimilor lor, pentru a-și dezonora trupurile între ele.,

25 care au schimbat adevărul lui Dumnezeu cu falsitate, s-au închinat și au făcut creaturile înaintea creatorului, care este binecuvântat pentru totdeauna. Dragoste.

26 de aceea Dumnezeu le – a dat la pofte josnice. Pentru că până și femeile lor și-au schimbat uzul Natural pentru ceea ce este împotriva naturii.

27 de asemenea, bărbații, lăsând uzul natural al femeii, s-au aprins în poftele lor electrice unul cu altul, săvârșind fapte rușinoase cu bărbații și primind în ei înșiși pedeapsa din cauza erorii lor.

28 și pentru că nu au crezut că au pe Dumnezeu în vestea lor, Dumnezeu i-a dat unei minți depravate, pentru a face lucruri care nu se potrivesc.;

29 fiind umplut cu toată nelegiuirea, desfrâul, desfrâul, desfrâul, desfrânarea; plin de invidie, crimă, ceartă, înșelăciune, minte Rea; acestea sunt șoapte,

30 murmuratori, hateri ai lui Dumnezeu, violenți, mândri, mândri, inventatori ai răului, neascultători față de părinți,

31 proști, neloiali, fără afecțiune naturală, neînduplecați, fără milă;

32 care, cunoscând judecata dreaptă a lui Dumnezeu, că cei care practică astfel de lucruri merită moartea, nu numai că o fac, dar îi și aprobă pe cei care le practică. (Romani 1: 24-32)

În Canada, citarea unor părți din Romani 1 În anumite moduri este practic interzisă (a se vedea cenzura biblică Canadiană). https://www.youtube.com/watch?v=toW0UxdjDLg).

Dacă stai să te gândești, mulțimea lesbiană-Gay-bisexuală-Transgender-Queer (LGBTQ) încearcă să schimbe aspecte ale religiei și libertății de exprimare.

Mulți disprețuiesc învățăturile morale ale Cuvântului lui Dumnezeu-acest lucru nu se va termina bine .:

40 de aceea vezi că ceea ce s-a spus în profeți nu vine asupra ta.:

41 iată, calomniilor,

Fii uimit și pieri!

Pentru că lucrez în zilele tale,

O lucrare pe care nu o vei crede deloc,

Chiar dacă cineva vine să depună mărturie.”(Act 13: 40-41)

În ciuda opoziției, un scurt lucrările vor fi efectuate (Romani 9: 28, Matei 24: 14); a se Vedea, de asemenea, pregătirea pentru scurt munca și foamea pentru cuvântul http://www.cogwriter.com/short-work.htm).

Apoi dezastrul va cădea asupra Statelor Unite și a Regatului Unit (Daniel 8: 24-25 11: 39; Isaia 17: 3; Ieremia 30: 7; Matei 24: 21-22), și promoții și paradele care încurajează acest lucru nu-l vor împiedica.

Înainte, statul California a propus să păstreze jurnaliști, bloggeri, și oricine are influență pentru a înregistra și de a obține lor “știri” aprobat înainte de a le pune on-line (Doug Casey avertizează”, care se va obține foarte neplăcut în Statele Unite, la un anumit nivel rapid.California riscă SB1424. Brandon Smith susține că Al Treilea Război Mondial va fi un război economic. Apoi, nu este Biblia http://www.cogwriter.com/news/prophecy/doug-casey-warns-its-going-to-get-very-disagreeable-in-the-us-at-some-level-quickly-california-sb1424-risks-brandon-smith-claims-world-war-iii-will-be-an-economic-war-then-there-is-the-bi/). Proiectul de lege, sponsorizat de senatorul din California, Richard Pan a fost numit “Internet: social media: informații false: plan strategic” https://leginfo.legislature.ca.gov/faces/billTextClient.xhtml?bill_id=201720180SB1424 sau SB1424. În cazul în care a efectuat la limita sa logică, acest lucru ar acoperi oricine care postează vreodată ceva pe Internet, și poate chiar cei ale căror e-mail-uri sunt răspândite peste tot. Mulți din Guvern vor să restricționeze ceea ce spun oamenii altora.

Biblia avertizează că va veni foametea Cuvântului lui Dumnezeu.:

11 Iată, vin zilele, spune Domnul Dumnezeu,

“Că voi trimite o foamete pe Pământ,

Nu o penurie de pâine,

Nu sete de apă,

Ci de a auzi cuvintele Domnului.

12 vor rătăci din mare în mare,

Și nord-est;

Vor fugi și vor căuta cuvântul Domnului,

Dar nu o vor găsi. (Amos 8: 11-12)

Mulțimea LGBTQ este doar una dintre mai multe forțe care sunt împingând să facă că această foamete a cuvântului veni. Dar ” Evanghelia Împărăției va fi predicată lumii ca o mărturie “înainte de” sfârșitul vine ” (Matei 24:14).

Până atunci, creștinii din Philadelphia vor să treacă prin ușile pe care Hristos le deschide pentru a proclama Împărăția lui Dumnezeu (2 Corinteni 2: 12; 1 Corinteni 16: 8-9; Coloseni 4: 2 – ar trebui) și să facă lucrarea.

Până atunci, noi, în continuarea Bisericii lui Dumnezeu http://www.ccog.org/ vom continua, de asemenea, să urmeze această amintire în Isaia:

1 strigați cu voce tare, nu vă opriți; ridicați vocea ca o trompetă; proclamați poporului Meu fărădelegea lor și casei lui Iacob păcatul lor. (Isaia 57: 1)

Agenda LGBTQ este plină de păcat.

Lucrarea lui Dumnezeu trebuie făcută acum, așa cum a spus Isus.:

4 trebuie să fac lucrările celui ce m-a trimis în timp ce ziua este lungă; noaptea vine când nimeni nu poate munci. (Ioan 9: 4)

Timpul pentru a face treaba este acum, în timp ce încă o poți face! Vedem din ce în ce mai multe semne că “noaptea vine când nimeni nu poate lucra.”

Aceasta este o parte a motivului pentru care noi, în Biserica continuă a lui Dumnezeu, ne pregătim pentru “scurta lucrare” (Romani 9: 28) și pentru “foametea cuvântului care vine.”

Philadelphia înseamnă “frate dragoste”. Este dragostea să înveți cum trebuie ceea ce învață Biblia, chiar dacă un grup o numește “îngustețe neplăcută a minții.”

Avem în continuare de Biserica lui Dumnezeu va preda și de a apăra adevărul (a se Vedea, de asemenea, la scurtă introducere la canalul nostru YouTube: ContinuingCOG Canal https://www.youtube.com/watch?v=rIaz6qzNP7g&t=2s), în ciuda dându-și seama că “foamea de cuvinte” menționat de profetul Amos este de a veni. Trebuie să facem munca și să perseverăm până la capăt-în ciuda restricțiilor impuse de guvern și de alții care nu respectă cu adevărat Biblia.