95% dintre biologi: viața începe cu concepția.

95% dintre biologi: viața începe cu concepția.

“Fiecare viață contează “raliu” pro-life Madrid, Spania (GuidoB))

COGwriter

Avortul e la știri.:

21 iulie 2019

WASHINGTON (AP) – conducerea Trump acordă mai mult timp clinicilor de planificare familială finanțate de contribuabili pentru a se conforma noii lor reguli care spune că nu mai poți recomanda femeile pentru avorturi. …

Prin lege, banii de planificare a familiei federale nu pot fi folosiți pentru a plăti avorturile. Dar până în prezent femeile care doresc să pună capăt sarcinii lor pot fi menționate de clinici la un furnizor de avort. Planned Parenthood, whose affiliates operate 400 clinici, offers family planning and avorts services. …

Regula care interzice avortul face parte dintr-o serie de eforturi ale administrației de a reface politica Guvernului privind sănătatea reproductivă pentru a mulțumi conservatorii care sunt o parte esențială a bazei politice a președintelui Donald Trump. Conservatorii religioși cred că programul de planificare familială oferă o subvenție indirectă pentru planificarea familială, și au încercat mult timp să nege organizației orice bani federali. https://www.seattletimes.com/seattle-news/health/administration-pauses-enforcement-of-abortion-restriction/

Desigur, avortul nu trebuie făcut.

Avortul este moartea unor oameni nevinovați.

În timp ce aborționiștii încearcă să pretindă că nu este cazul, cu siguranță este.

De asemenea, luați în considerare următoarele:

95% dintre biologi: viața începe la concepție

“În ciuda faptului că mulți politicieni încearcă să folosească eufemisme pentru a nega acest lucru, fiecare viață umană începe la concepție, iar mii de biologi confirmă acum acest adevăr”, a declarat Mat Staver, fondatorul Consiliului Libertății. “Acest lucru ar trebui să fie fără a spune că fiecare copil născut și nenăscut are valoare, indiferent de stadiul sau circumstanțele.”

El a citat o evaluare științifică relativ recentă care a arătat că 95% (5212/5502) din biologii implicați au confirmat viziunea biologică că viața unui om începe cu fertilizarea.

Este o problemă-cheie în avort, așa cum mulți dintre cei care susțin avortul susțin că nu știu când începe viața, sau pretind că începe la naștere, că copilul nenăscut nu este cu adevărat un copil.

Dar chiar și Harry Blackmun, care a scris opinia Curții Supreme creând dreptul la avort în 1973, a recunoscut că au existat preocupări.

El a spus că, dacă personalitatea nenăscuților ar fi stabilită, premisa sentinței s-ar prăbuși și copilul nenăscut ar avea toate protecțiile Constituției. …

“Biologii academici au fost recrutați pentru a participa la un studiu al viziunii lor descriptive despre momentul începerii vieții. Un eșantion de 5.502 biologi 1058 instituții academice au evaluat declarațiile care reprezintă viziunea biologică [că] ” viața unei ființe umane începe cu fertilizarea.”Acest punct de vedere a fost utilizat deoarece sondajele și sondajele anterioare sugerează că mulți americani și experți medicali dețin acest punct de vedere,” explică autorii studiului. https://www.wnd.com/2019/07/95-of-biologists-life-begins-at-conception/#LJ38X7UvbO73sGaR.99

Că orice procent de biologi pot concluziona că viața nu începe la concepție este absurd, pentru că viața începe în mod evident la concepție.

Interesant, oamenii de știință au descoperit că, în concepție, apare o sclipire de lumină.:

3 Mai 2016 ( LiveActionNews) – avocații avortului susțin adesea ca o apărare a avortului că nimeni nu poate defini cu adevărat momentul în care viața începe. Fără să știe asta, spun ei, nu există argumente reale împotriva avortului. Ia în considerare, de exemplu, insistența Melissei Harris-Perry ca viața să înceapă ” ori de câte ori se simte ca o face.”Obama a spus faimos că problema momentului în care viața începe era deasupra nivelului său salarial. Deși știința embriologiei a fost stabilită de mult timp, încă nu este suficient de bună pentru activiștii avortului.

Dar o nouă descoperire științifică ar putea duce un drum lung spre schimbarea inimilor și minților: oamenii de știință au fost capabili să captureze momentul în care viața începe, cu o strălucire luminoasă de lumină ca o nouă viață este concepută.…

Viața umană începe într-un fulger luminos de lumină atunci când un spermatozoid întâlnește un ou, oamenii de știință au arătat pentru prima dată, după captarea uimitoare “focuri de artificii” într-un film.

O explozie de mici scântei erupe din ou exact în momentul conceperii.

Oamenii de știință au văzut fenomenul … animale, dar aceasta este prima dată când s-a arătat că se întâmplă la oameni.

(Oamenii de știință spun că viața începe la concepție cu un flash de lumină. May 3, 2016. https://www.lifesitenews.com/pulse/scientists-say-life-begins-at-conception-with-a-flash-of-light)

Viața umană începe la concepție.

Îmi amintesc minciunile Pro-aborționiștii a dat atunci când au fost presiuni state pentru a legaliza avortul. Practic, minciunile au fost copilul uman a fost pur și simplu o masă de țesut, nu a fost cu adevărat uman, el nu s-ar simți durere atunci când a fost ucis de medicii de avort, și că legalizarea avortului a fost în esență necesară pentru drepturile femeilor.

Dar argumentele pentru avort sunt în esență minciuni.

Biblia arată că Dumnezeu știe cum cresc copiii în pântece.:

5 după cum nu știți calea vântului sau cum cresc oasele în pântecele femeii gravide, astfel nu știți lucrările lui Dumnezeu, care fac toate lucrurile. (Ecleziastul 11: 5)

Luați în considerare faptul că Elisabeta a făcut un comentariu pozitiv despre copilul ei nenăscut, Ioan Botezătorul, sărituri (Luca 1: 41-44) și declarațiile îngerului care a apărut la Maria să-i spună despre concepția ei viitoare (Luca 1:31-35), de asemenea, oferă sprijin biblic suplimentar la ideea că nenăscuții sunt oameni.

Avocații avortului încearcă să pretindă că avortul ar trebui să fie sigur și rar. Ei bine, nu este niciodată sigur pentru copil, și cu siguranță nu este ciudat.

Aborționiștii susțin că este greșit să oprim sau să reducem avorturile legale.

Ei (și alții) trebuie să ia în considerare, de asemenea, următoarele scripturi:

20 vai celor ce cheamă răul bun și răul bun; care pun întuneric pentru lumină și lumină pentru întuneric; care pun amărăciune pentru dulce și dulce pentru amară! 18 fiindcă mânia lui Dumnezeu este pogorâtă din cer împotriva tuturor nelegiuirilor și nelegiuirilor oamenilor, care cu nelegiuire ascund adevărul. (Romani 1: 18))

Avortul este greșit. Avortul e crimă.

Noi, în Biserica continuă a lui Dumnezeu, ne străduim să întâlnim următoarele::

1 strigați cu voce tare, nu vă opriți; ridicați vocea ca o trompetă; proclamați poporului Meu fărădelegea lor și casei lui Iacob păcatul lor. (Isaia 58: 1)

Avortul e un păcat.

Ca să plângă cu voce tare, în plus față de mesaje pe aceasta pagina de COGWriter știri împotriva avortului, precum și ca având un articol mai lung pe împotriva lor (a se vedea Avort, Biblia, și Dreptul Femeii de a Alege http://www.cogwriter.com/abortion.htm), ne-am făcut videoclipuri denunță. Aici sunt link-uri la trei dintre ele:

Avortul, Biblia și datoria Americii http://www.youtube.com/watch?v=hPa-U5jMw-A ce este un avort? Cum se efectuează? Biblia ne învață că copiii nenăscuți sunt încă umani? Avortul e greșit? Câți sunt Avortați? Au existat creșteri ale datoriei SUA de la “legalizarea” avortului? Datoria e un blestem biblic? Acesta este un video.

Terenul avorturilor “libere” și al datoriilor https://www.youtube.com/watch?v=XFfrQ9ayvKQ statul Oregon a decis să facă avorturile gratis pentru cei care le iubesc. Libertatea de alegere include dreptul de a vărsa sânge nevinovat? Ce s-a întâmplat cu economia SUA de când avortul a fost legalizat? Ce s-a întâmplat cu venitul de atunci? Câți copii au fost uciși de la Roe vs Wade în 1973? Există un cost pentru avort dincolo de Financiar și emoțional? Ce ne învață Biblia? Ce spune Biblia? Dr. Thiel răspunde la aceste întrebări și alte întrebări. Acesta este un video.

Pe 23 februarie, 2019 a fost declarată ” zi de doliu “de unii preocupați de infanticid și de alte ramificații ale” legii sănătății reproductive a statului New York.”Colegiul American de Pediatrie a raportat că le pare rău pentru eforturile mai multor state de a permite infanticidul. Declarațiile guvernatorului căzut în dizgrație din Virginia, Ralph Northam, precum și legile propuse în Illinois, Rhode Island și Vermont au făcut mai mulți oameni să se îngrijoreze de infanticid în Statele Unite ale Americii. Propunerea S. 311 lege de protecție a supraviețuitorilor avorturilor pentru nașterile în viață ale senatorului din Nebraska Ben Sasse a eșuat într – un vot de voce-și 17, “organizații de sănătate publică” raportat la S. 311 ca ” o intruziune periculoasă pentru guvern.”Distrugerea ființelor umane este greșită? Viața umană începe la concepție? Există o sclipire de lumină în concepție? A existat infanticid de-a lungul istoriei umane? Ce spune Dumnezeu despre vărsarea de sânge nevinovat? Dar iudaismul și Molohul?

Deoarece am denunțat avortul și alte păcate, credem că acesta este motivul pentru care locuri precum YouTube au descurajat oamenii (prin schimbări în algoritmii de căutare) să ne găsească videoclipurile.

Biblia îi condamnă pe cei care varsă sânge nevinovat, pentru că asta e ceva ce Dumnezeu urăște.:

Astfel veți elimina vina sângelui nevinovat din mijlocul vostru atunci când faceți ceea ce este drept în ochii Domnului (Deuteronom 21: 9). Aceste șase lucruri pe care Domnul le urăște, da, șapte sunt o urâciune pentru el: o privire mândră, o limbă mincinoasă, mâini care varsă sânge nevinovat, o inimă care inventează planuri rele, picioare care aleargă spre rău, un martor fals care spune minciuni, și unul care seamănă discordie între frați (Proverbe 6: 16-19). Picioarele lor aleargă spre rău, și se grăbesc să verse sânge nevinovat; gândurile lor sunt gânduri de nelegiuire.; distrugerea și distrugerea sunt în felul lor. Ei nu au cunoscut calea păcii, și nu există nici o neprihănire în căile lor; ei s-au transformat în căi întortocheate; oricine va lua acest drum nu va cunoaște pacea” (Isaia 59: 7-8). Așa spune Domnul: “executați judecata și dreptatea, și eliberați-i pe cei jefuiți de mâna asupritorului. Nu jigni, nici nu face violență împotriva străinului, orfanului, sau văduvei, nici vărsat sânge nevinovat în acest loc” (Ieremia 22: 3). “Cu toate acestea, ochii și inima ta sunt doar pentru lăcomia ta, pentru a vărsa sânge nevinovat, și pentru a practica opresiune și violență” (Ieremia 22:17).

Copiii sunt nevinovați. Uciderea lor este vărsarea de sânge nevinovat.

Viața începe la concepție.